LOUIS TELLIER M500 Profesionalni okvir za pasiranje
Proizvođač: LOUIS TELLIER • Broj artikla: M500
Jamstvo (tvrtke i organizacije): 1 godina(e) •Jamstvo (potrošači): 2 godina(e) • Zemlja podrijetla: Francuska • TARIC broj: 82100000
Opis proizvoda
LOUIS TELLIER M500 profesionalni okvir za pasiranje
Profesionalni ručni okvir za pasiranje za velikokuhinjske radnje. Uz pomoć zasebno dostupnih sita lako se može koristiti za riblje juhe, piree, pire krumpira, juha i krema. Preporučuje se za menze, gostionice, restorane!
Kapacitet: s minimalnim naporom čak do 5 kg/minuta!
Gornji dio i lopatica od kalaisanog čelika
Promjer: 37 cm
VAŽNO: pakiranje ne sadrži sito. Molimo izaberite u skladu sa svojim zahtjevima
Kliknite ovdje za narudžbu daljnjih dodataka!
U nastavku pogledajte video demonstraciju proizvoda!
Parametri
Kapacitet |
|
90-300 kg/h |
Širina |
|
370 mm |
Dubina |
|
370 mm |
Visina |
|
320 mm |
Neto težina |
|
2.8 kg |
Također preporučujemo
LOUIS TELLIER 1 mm sito za M500 profesionalni mlin za hranu
112,50 EUR(90,00 EUR + PDV)
LOUIS TELLIER 2 mm sito za M500 profesionalni mlin
112,50 EUR(90,00 EUR + PDV)
LOUIS TELLIER 3 mm sito za M500 profesionalni mlin
112,50 EUR(90,00 EUR + PDV)
LOUIS TELLIER 4 mm sito za M500 profesionalni mlin
112,50 EUR(90,00 EUR + PDV)
Proizvođač proizvoda
Louis Tellier je francuski proizvođač s više od 70 godina iskustva, poznat i izvan Europe, specijaliziran za proizvodnju vrhunskih profesionalnih kuhinjskih alata i ugostiteljske opreme.
Tvrtka je osnovana 1947. godine, a tijekom desetljeća je nizom ključnih inovacija – poput uvođenja poznatog pasirke za povrće (moulin à légumes) – stekla vodeću ulogu na gastronomskom tržištu.
Kao dio kontinuiranog razvoja brenda, integrirala je iskustva nekoliko poznatih francuskih marki, uključujući Gobel i Bron Coucke.
Trenutni glavni proizvodni programi Louis Telliera uključuju rezače povrća, ribeže za voće i sir, strojeve za razvlačenje tijesta, ručne spiralizatore, te slastičarske kalupe i alate za pečenje.
Louis Tellier alati su izbor profesionalnih kuhara i restorana diljem svijeta kada je potrebno trajno, ergonomsko i učinkovito rješenje u kuhinji.