gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

LOUIS TELLIER MARCEL mobilna peć na drvo

Proizvođač: LOUIS TELLIER • Broj artikla: MARC01

Prisjetite se okusa starih vremena, pripremajte omiljena jela na otvorenom uz vanjsku peć na miješana goriva MARCEL. S mobilnom pećnicom možete udobno peći pizzu, kruh, kolače, ribu i meso.

Dalje na detaljniji opis proizvoda »

Nažalost, više ne prodajemo ovaj proizvod, ali vjerojatno možemo preporučiti alternativu.

Kliknite ovdje za pregled naše trenutne ponude!

Dalje na kategoriju

Jamstvo (tvrtke i organizacije): 1 godina(e) •Jamstvo (potrošači): 3 godina(e) • Zemlja podrijetla: Francuska • TARIC broj: 85141980

Opis proizvoda

LOUIS TELLIER MARCEL mobilna peć na drvo

Profesionalna peć na miješana goriva, prijenosni dizajn.
Savršeno za pečenje pizze, pita, kruha, mesa, ribe, kuhanja povrća na pari.
Otklopite donje noge, postavite dimnjak, postavite uređaj na čvrsti stol ili pult.
Ladica za gorivo nalazi se na stražnjoj strani uređaja. Napunite ga ogrjevnim materijalom pogodnim za pečenje: u njega stavite suhe cjepanice, pellet ili ugljen. Zapalite ih, i vratite ladicu na mjesto.
Pripazite na termometar ugrađen u vrata pećnice. Prostor pećnice željenu ciljnu temperaturu prema očekivanju postigne za 20 minuta.
Sve što je preostalo je staviti već pripremljenu pizzu, kruh ili drugu hranu za pečenje u pećnicu. U tome vam može od velike pomoći biti kvalitetan kalup za pečenje pizze, lopatica za pizzu ili profesionalni pleh za pečenje (veličine GN2/3, ili GN1/2).
Temperatura se može pratiti na profesionalnom analognom termometru ugrađenom u vrata, a hrana se može provjeravati na staklenoj kontrolnoj rupici bez otvaranja vrata.
Ako je potrebno, pećnica Marcel prikladna je i za hladno dimljenje, za što je najbolje koristiti drvnu sječku iz našeg asortimana.
Nakon korištenja, uređaj se može lako očistiti, rastaviti i transportirati.
Preporučamo ga za događanja na otvorenom, za terase i mjesta za objedovanje na otvorenom.

Kapacitet: 1 komad pizze 30ø cm, ili 1 komad kruha 28ø cm, ili 2 komada bageta, ili druge hrane koja se može peći u tepsiji do veličine GN2/3
Konstrukcija od nehrđajućeg čelika, s donjom kamenom pločom i unutarnjom izolacijom od keramičkih vlakana
Dimenzije komore: 340x519x205 mm
Dimenzije kamene ploče: 330x370 mm, debljine 15 mm-a
Profesionalni analogni termometar i špijunski otvor ugrađeni u vrata
Termostatski ventil u zatvorenom načinu rada:
- standardni način pečenja, na 150-250°C,
- preporučuje se za pečenje kruha, mesa, ribe, povrća, kolača i peciva
Ventil termostata u otvorenom načinu rada:
- brz način pečenja na visokoj temperaturi do 450-500°C,
- preporučuje se za pečenje pizze i druge hrane za roštilj
Stražnja ladica za gorivo jednostavna za korištenje
Može se koristiti s: cjepanicama, peletima, ugljenom, sječkom.
Temperatura od 500°C može se postići za manje od 20 minuta
Termostat
Uklonjiva pepeljara, jednostavna za čišćenje
Uklonjivi dimnjak
Sklopiva ručka za nošenje
Noge na rasklapanje
Samočišćenje pirolizom (+500°C) ili metalnom četkom za tvrdokornu prljavštinu na podlozi

Parametri

Širina

439 mm

Dubina

755 mm

Visina

918 mm

Neto težina

36 kg