LOUIS TELLIER čistač koštica za višnje
Proizvođač: LOUIS TELLIER • Broj artikla: N4044
Jamstvo (tvrtke i organizacije): 1 godina(e) •Jamstvo (potrošači): 2 godina(e) • Zemlja podrijetla: Francuska • TARIC broj: 82055100
Opis proizvoda
LOUIS TELLIER čistač koštica za višnje
Praktična sprava za vađenje koštica iz trešanja i višanja. Uz pomoć vakuumske čašice uređaj se lako može pričvrstiti na radnu površinu!
Oprane trešnje stavite u ladicu za sakupljanje i istisnite koštice iz ploda pritiskajući opružnu šipku za koštice.
Koštice iskaču u donji spremnik za sakupljanje, a plodovi bez koštica mogu se skupljati u poseban spremnik.
Radite brzo i učinkovito, čak i u većim količinama.
Snažan vakuum za stabilnost
Posuda za koštice
Materijal: plastika, kromirani čelik, nehrđajući čelik
Lako se čisti
Parametri
Širina |
|
190 mm |
Dubina |
|
135 mm |
Visina |
|
300 mm |
Neto težina |
|
0.5 kg |
Također preporučujemo
LOUIS TELLIER sprava za uklanjanje koštica za masline i trešnje
28,12 EUR(22,50 EUR + PDV)
LOUIS TELLIER filter vrećica
11,88 EUR(9,50 EUR + PDV)
LOUIS TELLIER toplomjer za šećer
31,88 EUR(25,50 EUR + PDV)
GAMMO lonac s poklopcem 12 litara 25x25cm
50,00 EUR(40,00 EUR + PDV)
Proizvođač proizvoda
Louis Tellier je francuski proizvođač s više od 70 godina iskustva, poznat i izvan Europe, specijaliziran za proizvodnju vrhunskih profesionalnih kuhinjskih alata i ugostiteljske opreme.
Tvrtka je osnovana 1947. godine, a tijekom desetljeća je nizom ključnih inovacija – poput uvođenja poznatog pasirke za povrće (moulin à légumes) – stekla vodeću ulogu na gastronomskom tržištu.
Kao dio kontinuiranog razvoja brenda, integrirala je iskustva nekoliko poznatih francuskih marki, uključujući Gobel i Bron Coucke.
Trenutni glavni proizvodni programi Louis Telliera uključuju rezače povrća, ribeže za voće i sir, strojeve za razvlačenje tijesta, ručne spiralizatore, te slastičarske kalupe i alate za pečenje.
Louis Tellier alati su izbor profesionalnih kuhara i restorana diljem svijeta kada je potrebno trajno, ergonomsko i učinkovito rješenje u kuhinji.